VI ERBJUDER EN RAD OLIKA TJÄNSTER FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

MAT OCH VIN I KOMBINATION08

Vill du få en upplevelse utöver det vanliga? Vill du lära dig att själv kombinera maten och vinet? Vi kommer ut till dig med allt som behövs. Du behöver endast samla ihop dem som ska vara med så ordnar vi resten. Ring eller maila och berätta hur många ni är, hur hungriga ni är och hur törstiga ni är så löser vi resten.

DRYCKESPROVNINGAR

  • -Behöver personalen en uppdatering av vinlistan?
    Vill du prova igenom vinlistan med personalen så hjälper vi till med att sätta ord på smaker, ger information om vinproducenter och går igenom varför vissa viner passar till vissa maträtter.
  • Ska ni ha företagsfest och vill bjuda på något extra?
    Vi kommer ut till er eller ordnar med lokal, vinglas, informationsblad, provningsprotokoll och tilltugg. Vi har en mängd olika vinprovningsteman att välja på. Ex Champagneprovning, att representera ett land, biodynamiska viner, exklusiva viner för er med högre krav, 4 olika viner av en och samma druva från olika delar av världen, deras producenter och filosofi mm.

Lite lyx i tillvaron.

Får vi fresta med en Champagneprovning? vi kommer ut till er med dryck, glas, informationsblad och tilltugg. Bara för att du tycker om det lyxiga livet eller har något speciellt att fira.
Skicka en offertförfrågan så kommer vi överens om upplägg och pris.
Minst 6 och max 15 personer är optimalt för en trevlig vinprovning.

Vill du boka en dryckesprovning?

Hör av dig till oss via vår hemsida eller ring oss direkt så kontaktar vi dig så snart som möjligt.


HJÄLP! MED VINLISTAN

Kan personalen sälja vinerna på den befintliga vinlistan?penfolds24
Har personalen den kunskap som krävs eller ser de den som ett nödvändigt ont? Vill ni få rätt kombination av vin till er mat? Behöver er vinlista ses över och förbättras, är den komplett? Är den välkomponerad? Vill ni ha en genomgående provning av vinerna på er befintliga vinlista?
Vi provar vinerna tillsammans med dig och din personal, ger er information om producenter, druvor, tillverkningsmetoder, hjälp att sätta ord på upplevelser av vinerna samt vilken mat de passar till.

Hur serveras vinet på er restaurang? Framförandet och hanteringen av drycker i matsalen har stor betydelse för försäljningen. En snygg och proffsig presentation, dekantering, med en muntlig presentation av vilket vin som passar till en viss maträtt eller kanske en specifik gpenfolds45-kopiaäst.

Ni vill väl ha ett roterande vinlager med ökad försäljning och vinst?
Det lättare att sälja ett vin som man känner till. Om det känns besvärande eller pinsamt att svara på gästens frågor för att man inte kan, har man missat något. Om det inte är gästen som får information om era produkter, vem ska du då sälja dem till?
Det är lätt att köpa in viner av försäljare som lovprisar allt de har i portföljen men du kan inte ensam sälja varorna. Därför måste din personal veta vad de har att arbeta med. Ge dem kompetens och yrkesstolthet, det lönar sig.

Vill du ha hjälp med vinlistan?

flaskaHör av dig till oss via vår hemsida eller ring oss direkt så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även skicka en kopia på er vinlista så återkommer vi med förslag vad som behöver förbättras.

Events

I samarbete med Färjestadstravet kan vi nu också erbjuda er att åka dubbelsulky då ni bokar en vinprovning genom oss. Sulkyridningen håller på i en timme och därefter står vinprovningen uppdukad i en av Färjestadstravets lokaler med tända ljus, vita dukar, tilltugg, provningsprotokoll, och en av våra duktiga provningsledare.

Ni får välja tema på vinprovningen för kvällen, eller så lämnar ni det helt i våra händer och vi tar hand om detaljerna för en lyckad kväll.

Maila ert önskemål om datum, antal personer, upplägg och era kontaktuppgifter, till info@sommelleri.se så återkommer vi med en offert.